Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – информация за дрехите Jack and Jones

Запознати ли сте със страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която продава дрехи jack and jones по принцип ? Не обръщайки внимание на това, че в страната ни тя да не е сред най-популярните , си струва да се запознаеш по-добре с нейните продукти и да откриеш най-удачните сред тях, които прилягат на собствения ти стил и начина, по който гледаш на света !

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в Европейския съюз , но също така и в целия свят

Както съумя да научиш и в предходния ни материал, посветен на бранда , дрехите Jack and Jones успяват да си извоюват добро име не само в ЕС , но и навсякъде по света. Марката поддържа сътруднически връзки с други компании , които са обединени от подобни замисли и които споделят съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са насочени към младежите и работещи хора, точно като теб, които се съобразяват с тенденциите на модата и се стремят оутфитът им да наподобява именно на тях. Моделите комбинират изчистената визия с модерните към настоящия момент трендове , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 1
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще видиш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на бранда, така че определено са си отвоювали чуждестранното одобрение . Сред тях са класическите блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с ефирна материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , който подхожда за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладния период от време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и много еластични , но не дразнят тялото. Към колекцията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двата бранда са водоустойчиви и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всеки стил и са с много джобове, създадени , за да събират на едно място абсолютно всичко нужно.

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първите дънки на бранда, се фокусират върху добрата изработка и висококачествения продукт . Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , все едно минали през многобройни пранета в пералня, кръпки, които са съшити върху основните парчета, от които е направено облеклото, което прилича на кръпки. И по своето наименование , моделите дрехи Jack and Jones се свързва с един особен времеви период , а в изпълнението си се опитва да хване истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат най-добро качество , прибавени своеобразни и уникални , сами по себе си, елементи , за да представят перфектната винтидж визия с вплетени в нея модерни детайла. Почитайки традициите в тази област , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават моделите, които ще подхождат на силните мъжки личности , които харесват поддръжници на традиционното за този период.

Оферти за дрехи Jack And Jones 2
Оферти за дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се отличават с класически стил и се отличават с ефектни дрехи и модели , разпознаваеми като „икони“ в обществото. Добре разпознаваемата класика е съчетана с тренди орнаменти , от съвременните трендове .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 3
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са предлагали предимно дънки

В годините след основаването на компанията , дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, тъй като денимът вече е напълно утвърден на световните ниши и се предлага в най-разнообразни вариации. И досега, моделите дънки се продават във всякакви цветове и отенъци, с бели участъци, по-малко или повече скъсани, по впити към тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който марката получава шанса да се утвърди на световния пазар и да се нареди до останалите преуспели дънкови производители . В последно време, компанията лансира колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин основната насока на дънковите облекла и цели да ги направи по-достъпни за всеки човек . Основното , на което държи , е най-вече първокласното качество, грабващият дизайн и добрата изработка.

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Линията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи възможно най-голямо удобство за всекидневието , без, разбира се, да пренебрегва доброто качество на тъканите , които се прилагат за изработката им . Тъкмо сред тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на марката , които вероятно ще бъдат най-интересни за теб ! Провокирани от динамичния лайфстайл, който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech подхождат за абсолютно всички условия на климата през отделните сезони . Те ще бъдат удачни за представителите на мъжкия пол, за които е важна добрата изработка и удобството , предпочитат да спортуват , но не не могат да пренебрегнат стилната визия . Всички дрехи Jack and Jones от тази определена линия са подходящи за активности навън и сред природата , а добавените детайли са новаторски и имат за цел да те подпомогнат много, когато си в такава среда .

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 4
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са запленени от поп културата на града – стилът е интересен и многообразен, от стила струи веселие, а вдъхновението за тях е провокирана от най-актуалните течения. Те са висококачествени и съчетават в себе си комбинация от цветове и стилове , които ти предоставят възможността да приспособиш всяка визия по начина, който ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които отиват на хората , които не се плашат да се откроят сред всички останали . Отправени са към съвременните мъже , които много често комбинират разнопосочни стилове в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни облекла , като тениски с щампа , блузи за всеки ден , спортни блузи с качулка и цип и дънкови облекла.

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

Открадни идея за своята визия

Успяхме ли да провокираме твоето внимание ? Много се надяваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към употребяваните тъкани и създадените детайли , за да обхванат различните начини на обличане и едноличната индивидуалност, която да ти се хареса и да можеш да избираш сред многото оферти. Компанията истински си струва да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в останалите държави.

Обърнете внимание и на всички наши артикули и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 8
Намерете дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 9
Оферти за дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са разпознаваеми не само в Европейския съюз , но също така и в целия свят
Разгледай и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack and Jones Premium
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са предлагали предимно дънки
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Открадни идея за своята визия

Leave a Reply