Любопитни факти , които искате да знаете за летните гуми

Огромната значимост на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на автомобила и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми притежават неизмеримо разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните свойства . Наблюденията определят, още повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят съвременен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви представим редица отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-удобния и достъпен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от професионалните ни сервизи, налични на територията на България.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни детайли относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват съвършено сцепление и маневреност и обезпечават по-скоростно изминаване по пробната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и неизсъхнало ; по-обемни външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, предимно при висока скорост; жилава нишка на коланите, които обезпечават по-качествена обратна връзка с шосето и акуратно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и точност на придвижването – това ги конституира като перфектен избор за ситуации , в които се иска върхово представане и бърза реакция. Летните гуми остават предани на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на фирмата да създава увлекателно усещане от придвижването . Типа включва големина от 17 инча до 21 инча.

Изключително качествени летни гуми 1
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми Syron – главни предимства

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се редуцира евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски равнища на звук, лукс при каране , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-значимото нещо , от което има потребност един шофьор. Също така , SYRON са от онези търговци , които въвеждат в индивидуалните си модели новата технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една оригинална защита против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-продължителен пробег и солидна трайност даже и при движение с огромна скорост.

Изключително качествени летни гуми 2
Изключително качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – предложения

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON обхваща три особени модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-доброкачествено износване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и незасъхнали пътни ленти , помагайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се наслаждават на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. Освен това , иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Типа обхваща 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три централни надлъжни проводници над предпазителя, които подобряват отводнението и карането по марка настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилитета при голяма скорост и смаляват съпротивлението при търкаляне. Централните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, оскъдното използване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени пътни платна. Летните гуми осигуряват необходимата производителност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Изключително добри летни гуми 3
Изключително добри летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат широки проводници за извеждане на водата и улеи по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми съдържа допълнително голям скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната структура, като гарантира запас от сигурност при тежки условия .

Летни гуми SYRON – добавъчни плюсове

Не можем да не обърнем внимание и на наличието на още множество предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обширни водни проводници , които осигуряват безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; полегати, кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътното платно и посредством които се прецизира возенето и се редуцира вероятността от някакво сериозно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на влажна и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се реализира еднакво разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на фирмата SYRON притежават други оригинални и основни характерности . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в извънредни обстоятелства; технологията , която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с изброените по-рано такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е причината да се конкурира успешно с най-представителните производители в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава почит и факта, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба доста по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-малък разход на гориво.

Най-предпочитаните летни гуми 4
Най-предпочитаните летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата държава и ви предлагаме изобилие от елитни и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Видове летни гуми 5
Видове летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 6
Най-добрите на пазара летни гуми
Най-добрите оферти за летни гуми 7
Най-добрите оферти за летни гуми
Разновидности летни гуми 8
Разновидности летни гуми
Оферти за летни гуми 9
Оферти за летни гуми

Огромната значимост на летните гуми
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни детайли относно доставчика Dunlop
Летни гуми Syron – главни предимства
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – добавъчни плюсове
Като край на нашия материал

Leave a Reply